Singapore Institute of Technology - Punggol Campus Court,
Singapore

SIT Punggol Campus Court is an industry-focused learning
with green spaces and sustainable designs

Site Area131,583 m2
LocationSingapore
Completion2023
Services

Architecture, Civil & Structural Engineering, Mechanical & Electrical Engineering

Owner(s)Singapore Institute of Technology
  

FOSTERING COLLABORATION
BETWEEN SIT AND THE INDUSTRY

The Collaboration Loop seamlessly connects the campus
with JTC business park buildings, fostering the shading
of knowledge and exhange of ideas.

A VIBRANT AND COLLABORATIVE APPLIED LEARNING ENVIRONMENT

The academic and learning spaces will include classrooms
and laboratories interspersed with self-directed and
group learning spaces, as well as makerspaces.

INCORPORATING INVITING COMMUNITY SPACES

Campus Court will offer public green spaces, a sustainable food court with Mass Engineered Timber,
and solar panels for energy efficiency.

AWARDS

YearAwardRank
2022BCA Green Mark AwardSLEB – Platinum
(Block E5 Indoor Sports Hall)
2022BCA Green Mark Award

SLEB – Platinum
(East Zone – Block E4 Foodcourt)

2022BCA Green Mark AwardPlatinum
(East Zone)
  
  
  
  
2020  
BCA Universal Design Mark AwardGold Plus
(Design)